Over ons

Sokuvo.nl is een gevestigde modezaak en biedt een volledig assortiment van zeer modieuze jurken, avondjurken, feestjurken en jurken voor speciale gelegenheden. Ons succes is gebaseerd op grote verantwoordelijkheid. We nemen onze verantwoordelijkheid tegenover onze leveranciers, klanten en collega?s heel serieus. We zorgen ervoor dat onze producten worden vervaardigd onder aanvaardbare omstandigheden. Deze verantwoordelijkheid staat centraal voor de wijze waarop wij ons bedrijf voeren.

Wat wij aanbieden

Enorme selectie producten

De selectie voor onze klanten bestaat uit duizenden producten en op onze site vullen wij onze collectie constant aan met nieuwe producten. Onze innovatieve marketingafdeling is voortdurend op zoek naar de meest modieuze jurken om te voldoen aan de behoeften en wensen van ons klantenbestand. We kijken er altijd naar uit, de ervaring van onze klanten - qua kwaliteit van onze topproducten en van ons uitgebreide assortiment - verder te kunnen verbeteren zonder de prijs-kwaliteit-verhouding uit het oog te verliezen.

Wij garanderen top kwaliteit

We kiezen onze producten op basis van hun uitstekende ontwerpen en leveranciers van bewezen betrouwbaarheid. Daarom kunnen we de kwaliteit van ons assortiment garanderen. Onze QC team voor kwaliteitscontrole zorgt voor een grondige inspectie om zeker te zijn dat de kwaliteit van elk product voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen. Producten die niet voldoen aan onze QC normen worden aan de leveranciers teruggestuurd ter vervanging. Dus weten we zeker, dat elk product dat we aan jou versturen van hoge kwaliteit is en aan jouw behoeften voldoet.

Altijd lage prijzen

Omdat we voornamelijk online verkopen, zijn we in staat onze service 24 uur per dag 7 dagen per week tegen aanzienlijk lagere prijzen, dan de traditionele zaken, die met winkelkosten, huren, en distributiekosten werken, aan te bieden. Zonder deze overheadkosten hoeven we niet dezelfde hoge marges in rekening te brengen als traditionele retailers, die hun bedrijven ermee ondersteunen.

Professionele verpakking en levering

Onze klanten zijn altijd verrast over hoe snel hun bestelling bij ze in huis is, zelfs als bestellingen in het weekend worden geplaatst. Onze professionele magazijnmedewerkers zorgen ervoor, dat jouw bestelling in goede orde wordt opgenomen en ze verpakken jouw product volgens onze hoge kwaliteitseisen.

7 dagen retour en ruilen

Onze uitstekende service houd in dat je ook de mogelijkheid hebt jouw product, als het niet aan je verwachting voldoet, binnen 7 dagen vanaf ontvangst van jouw bestelling terug te sturen voor de restitutie van het aankoopbedrag of te ruilen tegen een ander product. Als het product beschadigd bij jou aankomt of als de kleur niet is zoals je besteld hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Het verzoek om te ruilen of restitutie van het aankoopbedrag wordt met jou geregeld als het afgekeurde product weer bij ons in huis is. Ga naar onze ?retourvoorwaarden? voor meer informatie.

Jouw privacy is heel belangrijk voor ons

Jouw privacy en veiligheid zijn voor ons heel belangrijk. Ons doel is jouw totale tevredenheid en wij zullen jouw priv? informatie nooit delen met anderen. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server die beschermd wordt door verschillende firewalls.

Wij bieden altijd hulp

Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Onze team staat altijd klaar om je tijdens het winkelen bij ons te helpen. Als er vragen zijn, neem dan contact op met een van onze online service medewerkers. Ze zijn perfect opgeleid om alle vragen te beantwoorden over nieuwe stijlen, kleuren, beschikbaarheid en ook welke clutch er perfect bij de jurk van jouw keuze past.

Onze hele ploeg hier bij Sokuvo wenst iedereen een heel goede ervaring met onze website en het beste met jouw ?grote dag?. Bedankt dat je voor ons gekozen hebt en graag tot ziens.